פרסים ומלגות הצטיינות

ברכות חמות לסטודנטים ולסטודנטיות שלנו אשר זכו בפרסי הצטיינות:

מלגת מרים ואהרון גוטווירט
אריאל וסטפריד, מנחה: כנרת קרן
דמיטרי שישקין, מנחה: נועם סוקר
אלדנה ג'ריצ'ינר, מנחה: נועם סוקר

מלגת ג'ייקובס
משה לבז, מנחים: אורן כהן ופבל סידורנקו

מלגת לאוניד ודיאן שרמן לתואר שני במחקר בין תחומי
נועם דורי, מנחה: כנרת קרן

מלגת לסטודנטים אשר יוצאים לפוסט-דוקטורט

מלגת רוטשילד - עומר גרנק, מנחה: יריב כפרי
עומר קיבל הצעה לפוסט דוקטורט במחלקה לפיזיקה באוניברסיטת שיקגו בקבוצה של פרופ׳ וינצ׳נזו ויטלי, שאותו יבצע בעזרת מלגת רוטשילד. בקבוצה של וינצ׳נזו עומר צפוי לחקור נושאים מגוונים בפיזיקה סטטיסטית, מערכות דינאמיות, פיזיקה של חומר רך ופיזיקה של זורמים.

מלגת פולברייט - נעה זילברמן, מנחה: עמוס אורי
נעה זכתה במלגת פולברייט לפוסט-דוקטורט לחוקרים ישראלים שעומדים להתחיל מחקר בארה"ב בשנה הקרובה. בקיץ הקרוב תסע עם משפחה לפרינסטון ותיקח חלק בPrinceton Gravity Initiative שמאגד מתמטיקאים, פיזיקאים תאורטיים ואסטרופיזיקאים למחקר בתחום הכבידה.

פרס איגוד האסטורנומיה הבינלאומי - אלדנה גריצ'ינר, דוקטורנטית בהנחיית פרופ' נועם סוקר
אלדנה זכתה בפרס היוקרתי של איגוד האסטורנומיה הבינלאומי IAU (International Astronomical Union) למדענים מבטיחים בתחילת דרכם. אלדנה תצא באוגוסט לפוסט בUniversity of Arizona and Steward Observatory ותשתף פעולה עם מגוון תיאורטיקאים ותצפיתנים העוסקים באסטרופיזיקה של אנרגיות גבוהות.

כל הכבוד המשיכו להצליח!
בהצלחה ליוצאים לפוסט דוקטורט!