הטכניון קיים החודש את כנס TechWomen המסורתי באדיבות הקרן להעצמת נשים ע"ש רוזלין אוגוסט.

הכנס נועד לעודד תלמידות תיכון לבחור בלימודי מדעים והנדסה בטכניון. האירוע התקיים בפעם השישית בטכניון, פעם הראשונה באופן מקוון עקב מגבלות התו הסגול, והועבר בשידור חי בזום ליותר מ-1200 תלמידות תיכון מצטיינות מבתי ספר ברחבי הארץ. בוגרת הפקולטה ד"ר אפרת סבח הנחתה את האירוע ושיתפה את הצופות בדרכה בטכניון, מתואר ראשון ועד דוקטורט אצלנו בפקולטה, תוך שימת דגש על מחקר הדוקטורט אשר ביצעה בהנחיית פרופ' נועם סוקר.

התלמידות המשתתפות תיארו את ה TechWomen כמעצים, מחדיר מוטיבציה ומעורר השראה, על אף היותו השנה מקוון וללא סיורים פרונטאליים. אנו מקווים שבשנה הבאה נזכה לחזור ולארח בפקולטה את המשתתפות, כבשנים עברו, ולחשוף אותן ללימודים והמחקרים המתקיימים בפקולטה.

האירוע סוקר באתר הטכניון וב ynet.